V.l.n.r. Tom Raaijmakers (uittenue), Jordy van den Boogaard (keeper), Willem Van Rooij (thuistenue). Zittend: Roy Sleegers (trainingspak)
V.l.n.r. Tom Raaijmakers (uittenue), Jordy van den Boogaard (keeper), Willem Van Rooij (thuistenue). Zittend: Roy Sleegers (trainingspak) Foto: Ingezonden

RKVV Nederwetten presenteert nieuwe hoofdsponsors

Algemeen

Nederwetten - Voetbalvereniging RKVV Nederwetten presenteerde op zondag 18 oktober met grote trots de hoofdsponsors voor de komende jaren. ETB Van Keulen en A. Jansen B.V. gaan voor de komende drie jaar het avontuur met Nederwetten aan.

De beide hoofdsponsors zijn geen vreemden voor de club. Met ETB Van Keulen verbindt Nederwetten een loyale partner aan haar vaandelteam. Gerard van Keulen en zijn opvolger Remko voelen zich als jarenlange sponsor van onder andere de jeugdafdeling nauw verbonden met RKVV Nederwetten.

A. Jansen B.V. is een lokaal maatschappelijk betrokken bedrijf dat al heel wat jaren de Nederwettense vereniging ondersteund. Met dit nieuwe gedeelde hoofdsponsorschap zullen zij de komende jaren voor het eerst op de shirts van het eerste team van de club prijken. Tevens zullen de gele vrachtwagens van Toon Jansen de komende jaren veel te zien zijn in het kerkdorp. Het bedrijf is betrokken bij de realisatie van nieuwe woningen wat de leefbaarheid in Nederwetten zal verbeteren.

Voor zowel de voetbalclub als vele sponsors zijn het nu zware tijden, daarom is het extra bijzonder en zeer welkom om deze contracten te mogen afsluiten. Voorzitter van RKVV Nederwetten Willy Raaijmakers: “Het is geweldig om in deze tijden waarin het spelen van voetbal gehinderd wordt, twee van zulke mooie sponsors binnen te halen. Én om onze vaandelspelers in nieuwe tenues en trainingspakken te steken. Op het moment dat het kan, zullen zij dan ook met trots het blauwwit van Nederwetten dragen.”

Ondanks dat er nu geen beweging op het veld is, bruist de Wettense club als nooit te voren. Op naar nieuwe successen!

Afbeelding
Ingezonden 13 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 17 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 18 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 21 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé