Dit jaar een virtuele editie van Nacht van de Nacht
Dit jaar een virtuele editie van Nacht van de Nacht Foto: Ingezonden

Nacht van de Nacht wordt virtueel gehouden

Algemeen

Son en Breugel - Als de wintertijd weer begint, en de volgende zondag het weer een uurtje eerder donker is, is ook de Nacht van de Nacht. Hoewel men de komende tijd even niet samen naar buiten mag gaan, wil IVN Son en Breugel ook dit jaar de Nacht van de Nacht niet ongemerkt voorbij laten gaan. De Nacht van de Nacht wordt dit jaar op 24 oktober. Daarom gaan ze virtueel en is er een wedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van Son en Breugel.

Ervaringen
Hoe beleef jij de nacht van de nacht? Als iedereen probeert het buiten ook wat donkerder te maken kun je ook wat meer lichtpuntjes aan de hemel zien. Anders zie je alleen maar de straatverlichting en de lampen in de huizen en tuinen. Deel je ervaring hoe jij deze nacht van de nacht beleeft met IVN Son en Breugel en maak kans op één van de drie vleermuissuites.

Stuur je inzendingen uiterlijk 1 november in naar nacht@ivn-senb.nl . Dat kan bijvoorbeeld een foto (max. 10 mb) zijn van de nacht, van jezelf in deze nacht, een verhaal of gedicht wat je die nacht mee hebt gemaakt of hoe het voelde, of maak iets anders creatiefs dat met deze nacht te maken heeft of daardoor geïnspireerd is.

Zie ook: www.ivn-senb.nl/nacht