Afbeelding
Foto: Ingezonden

Wie wil jij in het ‘Son’-licht zetten?

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Het is al vaker gezegd, 2020 gaat de boeken in als een bijzonder en raar jaar. Het coronavirus heeft zijn sporen achtergelaten de afgelopen maanden en zal dit ook nog in de toekomst doen. Dorpsgenoten zijn ziek geworden, of zelfs gestorven aan het coronavirus. Inwoners hebben geliefden verloren en hebben afscheid moeten nemen in bijzondere omstandigheden. En er zijn nog steeds coronapatiënten aan het knokken voor hun gezondheid, in het ziekenhuis of thuis, of aan het revalideren.

Ondanks deze moeilijke tijd ontstaan er ook mooie momenten en initiatieven. Mensen staan voor elkaar klaar en helpen elkaar, maar er zijn ook mensen die onverwachts hulp krijgen van anderen; soms voor iets kleins, soms voor iets groots. Mensen denken aan een ander door ‘een hart onder de riem te steken’.

Hart onder de riem
Voor de kersteditie van deze krant, die op woensdag 23 december verschijnt, is de redactie op zoek naar dorpsgenoten die iemand willen bedanken of een hart onder de riem willen steken. Wie wil jij in het ‘Son’-licht zetten in onze kersteditie? Stuur je bericht van maximaal 200 woorden in naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en jouw bericht zal stralen in de kersteditie.

Afscheid
Tevens is de redactie op zoek naar dorpsgenoten die in de afgelopen maanden afscheid hebben moeten nemen van een geliefde; een afscheid dat anders werd gehouden dan je zou willen, omdat er strenge maatregelen waren genomen omtrent het coronavirus. Afscheid nemen doet pijn, maar soms kan intiem afscheid nemen ook iets positiefs brengen. Hoe heb jij dit afscheid ervaren? Wil je je verhaal delen met de redactie? Neem dan ook contact op met redactie@demooisonenbreugelkrant.nl.