Afbeelding
Foto: OnsHuys
ingezonden mededeling

Investeren in een patiobungalow van OnsHuys

Algemeen

Een uitgelezen kans om uw geld op een veilige, toekomstbestendige manier te beleggen. U zou graag uw vermogen willen vermeerderen, maar op de bank levert het vrijwel niets op. In de markt worden diverse beleggingsmogelijkheden aangeboden, maar door de hoge risico’s passen deze niet bij u. Maak daarom kennis met ‘OnsHuys’. OnsHuys biedt de oplossing voor uw zoektocht naar een hogere rentevergoeding op uw spaargeld met een laag risicoprofiel, waardoor uw risico’s minimaal zijn.

 Investeringsobject
U investeert in een duurzame patiobungalow gelegen in een nieuwbouwplan in het gebied tussen de IJssellaan, Amerikalaan, Afrikalaan en Rijnlaan te Son en Breugel. De huurwoningen zijn voornamelijk bedoeld voor medioren en senioren die heel bewust kiezen voor de huur van een comfortabele patiobungalow en daarmee de verplichtingen van een koopwoning achter zich laten. De woning is geschikt om zorg in te ontvangen en wordt gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. WauW Projecten B.V. is eigenaar van de woning en verzorgt het administratief en technisch beheer én draagt het leegstandrisico.

Het woongebied bestaat uit 28 woningen voor diverse doelgroepen – waarvan 23 koopwoningen en 5 huurwoningen – en wordt gerealiseerd in de setting van een parkachtig bos, waarbij de groene structuur leidend is ten opzichte van bebouwing en infrastructuur. Natuur en wonen lopen naadloos in elkaar over. Alle woningen zijn energiezuinig (EPC = 0) en het gehele plan is in samenspraak met de toekomstige bewoners tot stand gekomen. Zij hebben namelijk inspraak gehad in de opzet van het gebied, evenals de plattegrond en de uitstraling van de woningen. Vastgoedregisseur b.v. heeft de toekomstige bewoners hierbij begeleid. 

Investering
U investeert € 50.000,- door middel van het aangaan van een obligatielening tegen 3% rente op jaarbasis voor een looptijd van 5 jaar. Elk kwartaal ontvangt u de rentevergoeding over uw inleg. Naast uw investering zal de huurder van de patiobungalow ook investeren. Door de huurder mee te laten financieren bevorderen we goed “huisvaderschap”. Daarnaast heeft de huurder, tijdens de ontwikkeling, invloed en zeggenschap over de invulling en afwerking van de woning. Naast het verstrekken van de obligatieleningen is sprake van een bancaire financiering en investeert WauW Projecten B.V., als eigenaar van de huurwoning, óók in de woning. Aflossing van het geïnvesteerde bedrag vindt plaats aan het einde van de looptijd van 5 jaar. Indien gewenst, wordt bij verlenging van de obligatielening na 5 jaar een nieuwe obligatielening gesloten, waarbij een renteherziening met bijpassende looptijd zal plaatsvinden.

Risico’s
Investeren in OnsHuys is transparant, betrouwbaar en veilig. Investeren is niet risicoloos, echter zijn wij van mening dat uw risico’s zijn beperkt, omdat het gaat om courante woningen waar nu en op de (middel-)lange termijn vraag naar is. Onze verwachting is dan ook dat de woningen hun waarde behouden en zelfs in waarde zullen stijgen. Als zekerheidsstelling krijgt u daarnaast een tweede recht van hypotheek die wordt gekoppeld aan uw investeringsobject. Het eerste recht van hypotheek is voor de bank. Dit tweede recht van hypotheek wordt gevestigd door Stichting OnsHuys, die optreedt als onafhankelijke belangenbehartiger voor u als investeerder. De Stichting OnsHuys ziet er ook op toe dat de woningen verzekerd zijn, de belastingen betaald worden en er gereserveerd wordt voor groot onderhoud.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

WauW Projecten B.V. | van der Clusenstraat 6 | 5553 EL Valkenswaard | T: 040 – 242 32 23 |        E: info@wauwprojecten.nl