Sinterklaas ontmoet dit jaar online alle kinderen uit Son en Breugel
Sinterklaas ontmoet dit jaar online alle kinderen uit Son en Breugel Foto: Wil Feijen

Sinterklaas krijgt dit jaar een livestream en hulp in Son en Breugel

Algemeen Sinterklaas

Sinterklaas is onderweg naar Son en Breugel. Helaas zijn de Pieten er dit jaar niet bij vanwege corona. Zonder hulp kan Sinterklaas dit nooit alleen af, daarvoor is het veel te veel werk. En de Sint is natuurlijk niet lenig genoeg om via de schoorsteen de cadeaus neer te leggen bij alle kinderen.

Helaas is een normale intocht met duizenden mensen aan de kade niet mogelijk, maar Sinterklaas is niet voor één gat te vangen en heeft een fantastisch idee. Hij heeft een aantal inwoners uit Son en Breugel gevraagd om hem te helpen. Er zijn al meerdere mensen die positief hebben gereageerd en hebben aangegeven de Sint graag te helpen. Sinterklaas heeft alle pietenpakken naar Son en Breugel laten sturen, zodat iedereen zijn hulppieten goed kan herkennen. De hulppieten krijgen een snelle opleiding van Sinterklaas, zodat er niets mis kan gaan.

Livestream
Sinterklaas heeft besloten om via een livestream de kinderen in Son en Breugel alles uit te leggen wat er gebeurd is en dan kan hij ook al een paar van zijn nieuwe hulppieten voorstellen. Tevens zal hij live gaan kijken of alles goed gaat met de hulppieten, die dan al aan de gang zijn. Verder heeft Sinterklaas een mooie verrassing voor alle schoolkinderen tot en met groep 5 in ons dorp. Alles is anders dit jaar, maar Sinterklaas is ervan overtuigd dat er dit jaar weer een mooi feest van gemaakt wordt; een beetje anders, maar toch heel erg leuk.

De livestream is te volgen op zondag 15 november vanaf 13.00 uur via www.mooisonenbreugel.nl, de website van DeMooiSonenBreugelKrant, én via www.sintsonenbreugel.nl, de website van het Sinterklaascomité Son en Breugel.

In DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 11 november staat alle informatie nogmaals gepubliceerd.


Kleur jij ook voor Sinterklaas?

Lieve kinderen van Son en Breugel,

Kleur de kleurplaat en lever deze in, voorzien van je naam, leeftijd en adres, bij het nieuwe kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant aan de Boslaan 2a in Son en Breugel. Tijdens kantooruren kun je de tekening in de speciale sinterklaasbrievenbus komen doen. Als het kantoor gesloten is, kun je de tekening ook in de brievenbus van het kantoor doen. Alle tekeningen worden aan Sinterklaas gegeven. Misschien laat de Sint jouw tekening wel zien tijdens de livestream-uitzending op 15 november of win je een leuke prijs.