In 2019 ontvingen de deelnemers live hun cheque, dit jaar gaat dat via een email met een gepersonaliseerde video
In 2019 ontvingen de deelnemers live hun cheque, dit jaar gaat dat via een email met een gepersonaliseerde video Foto: Wil Feijen

Bekendmaking uitslag Rabo ClubSupport 2020

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven.

Rabo ClubSupport nadert haar ontknoping en heel veel verenigingen wachten op dit moment in spanning af wat het resultaat is van deze editie. Bijna 800 verenigingen en stichtingen hebben bij Rabobank Regio Eindhoven deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Ruim 11.000 leden van de bovengenoemde bank hebben gestemd en daarmee het beschikbaar bedrag van € 400.000 verdeeld over de deelnemende clubs.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. Ze kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals ze dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. De Rabobank is dan ook heel blij dat ze op 10 november de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend kan maken. Alle deelnemende verenigingen en stichting ontvangen deze dag een e-mail met een gepersonaliseerde video waarin het bedrag dat de betreffende club heeft geworven vermeld wordt.

Ben je ook geïnteresseerd in wat andere clubs hebben opgehaald? Kijk dan vanaf 10 november voor de volledige uitslag op https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven.