Afbeelding
Foto: Smart IM
ingezonden mededeling

De kracht van een kerstpakket

Algemeen

Dit jaar zal kerst anders zijn dan normaal. De wereldwijde uitbraak van het coronavirus heeft ook veel impact op onze werkomgeving. Van personeel wordt meer flexibiliteit dan ooit verwacht, maar er heerst ook veel onzekerheid. Heb ik volgend jaar nog wel een baan? Veel werkgevers kiezen er daarom voor om dit jaar een kerstpakket te geven aan hun werknemers. Een kerstpakket is een jaarlijkse traditie waar met smart naar wordt uitgekeken. In dit artikel delen we de voordelen van een kerstpakket, maar ook met welke kerstgeschenken je de meeste indruk maakt.

Waardering
Personeel dat een gevoel van waardering krijgt, is een stuk gemotiveerder. Hierdoor zijn ze bereid om sneller werk voor je te verzetten. Dat komt niet alleen de productiviteit en sfeer ten goede, maar vergroot je ook de loyaliteit onder je werknemers.

Duurzame kerstpakketten
Met welk kerstpakket maak ik indruk? En wat stop je erin? Dat zijn vragen waar menig werkgever mee worstelt. Het aanbod is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het wordt ten strengste afgeraden om hetzelfde kerstpakket te geven als vorig jaar. Heb je vorig jaar nog geen duurzaam kerstpakket gegeven, dan is dit jaar bij uitstek geschikt om het wél te doen. Denk hierbij aan een kerstgeschenk met zowel non-food als food producten. Uiteraard zijn de non-food producten op een verantwoorde manier vervaardigd en kun je daarnaast rekenen op een goedgevuld kerstpakket met verantwoorde lekkernijen. Een duurzaam kerstpakket past bij uitstek binnen het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan moeder natuur.

Een kerstpakket met persoonlijke touch
Kerstpakketten vind je in alle prijsklassen. Zo is er voor elk budget wel een geschikt kerstgeschenk te vinden. Je kunt een kerstpakket zelf samenstellen, maar wil je echt indruk maken? Kies dan voor een kerstpakket of kerstkaart met persoonlijke touch! Dat hoeft niet veel te kosten. Je kunt een corona-proof belevenis maken door een digitale kerstborrel te organiseren of een kerstpakket te kiezen die aansluit op de persoonlijke interesses van jouw personeel. Misschien ga je regelmatig sporten met jouw werknemers of heb je werknemers die een speciaal voedingspatroon hebben, zoals een vegetarisch of glutenvrij dieet. Als je een kerstgeschenk uitkiest die aansluit bij de leefstijl en hobby’s van jouw personeel, sla je de plank nooit mis.