Afbeelding
Foto: La Sonnerie
Ingezonden mededeling

La Sonnerie - thuis met gastkok Koen van den Hurk

Algemeen

Son en Breugel - In hartje Amsterdam staat het prestigieuze 5 sterren luxe hotel De L’Europe met daarin restaurant Bord’Eau, bekroond met een Michelinster. Hier kookt sous-chef Koen van den Hurk doorgaans voor de gasten. Nu komt hij terug naar de plek waar het ooit allemaal begon; Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

Na het verlaten van La Sonnerie won Koen meermaals prijzen op de Nederlandse kampioenschappen koken, waaronder de gouden koksmuts met team Wollerich. Hij was werkzaam in sterrenzaken als De Leest*** in Vaassen, Aan de Poel** in Amstelveen en Wollerich* in Sint-Oedenrode. Nu is Koen drie jaar werkzaam binnen Hotel de L’Europe als senior sous-chef van restaurant Bord’eau. Hierdoor brengt hij een beetje Amsterdam naar Son en Breugel.

Vanwege de huidige RIVM-richtlijnen is het niet toestaan dat dit menu geserveerd wordt in de mooie Kapelzaal van La Sonnerie. Wilt u het menu van Sa Sonnerie en gastkok Koen van den Hurk op zaterdag 21 of zondag 22 november thuis? Stuur dan een e-mail met het aantal personen naar info@sonnerie.nl

Menu:
Brood geserveerd met kippenboter
Roosje van radijs met charolaise crème en sap van appel

Steak tartare met cevenne ui, oester en mandarijn

* * * * *
Gepekelde, zacht gegaarde kabeljauw met risotto van gerst, gepofte gers poire William en com-te
* * * * *

Rouloux van roodpoot patrijs met pastinaak, krokant van de huid en spitskool
* * * * *

Tarte tartin van appel met karamelsaus en crème fraise 

Klassieke Cannale

De prijs van dit viergangen afhaalmenu plus amuse bedraagt slechts 49,95 euro per persoon en is op zaterdag 21 november en zondag 22 november af te halen tussen 12:00 uur en 17:00 uur bij La Sonnerie. Vinoloog Sommelier Marianne van den Hurk heeft er drietal mooie bijpassende flessen wijn bij geselecteerd die u kunt bestellen à 27,50 euro per fles.

Doordat het een eenmalig evenement is, kan er helaas geen rekening gehouden worden met uitzonderingen. Reserveer snel om zeker te zijn van een heerlijke sterren-maaltijd bij u thuis.