Foute kersttruien
Foute kersttruien
Ingezonden mededeling

Foute kersttruien te koop in café ‘t Hart van Son

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Door de genomen coronamaatregelen is de horeca ook in Son en Breugel op dit moment gesloten. Zoals het er nu uitziet zal de horeca voorlopig haar deuren nog niet mogen openen. Een ramp voor veel horecaondernemers. Ook Linda van Asseldonk, eigenaresse van café ’t Hart van Son, kan haar café voorlopig niet openen. Net als veel van haar collega’s is zij op zoek gegaan naar een andere invulling van haar café en daarmee een nieuwe bron van inkomsten.

Daarom opent Linda haar café als winkel waar iedereen terecht kan voor het kopen van een heerlijk ‘foute kersttrui’. Een trui die zo fout is dat hij gewoon te leuk is om te laten liggen. Het café aan de Nieuwstraat 25 in Son en Breugel is tijdelijk omgetoverd tot een gezellige kerstwinkel in kerstsfeer met kerstmuziek en kerstgerelateerde hebbedingetjes. Ook kan er een lekker glaasje glühwein of een koffie to go worden gekocht.

Loop dus gerust even binnen bij café ’t Hart van Son op vrijdag en zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 18.00 uur en op koopzondagmiddag 20 december. #steundehoreca.