Voorzitter Angeline Wijn
Voorzitter Angeline Wijn Foto: @MooiSonenBreugel

Bedankt voor uw stemmen voor De Zonnebloem

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - Door de Rabobank ClubSupport biedt de Rabobank diverse verenigingen de mogelijkheid hun kas een financieel steuntje te geven. Zonnebloem Afdeling Son en Breugel doet al vanaf het begin hier aan mee en mede door de vele stemmen op hun vereniging hebben ze al heel veel mooie bijeenkomsten kunnen organiseren voor de Zonnebloemgasten. Alleen door het coronavirus is er wel een andere invulling hieraan gegeven.

Om aandacht te geven aan deze actie is De Zonnebloem Son en Breugel actief geweest op Facebook, Instagram en zelfs op Twitter. Het was de vraag hoe en óf dit alles dit jaar ook weer bij iedereen terecht kwam. De doelgroep is vooral de ouderen, die door het virus kwetsbaar zijn, en juist zij zijn het die meestal wat hulp nodig hebben om te kunnen stemmen.

Het waren dan ook spannende tijden tot aan de uitslag. Op 10 november werd de uitslag van De Rabo ClubSupport bekendgemaakt. En met deze uitslag van 1.157,04 euro is De Zonnebloem, afdeling Son en Breugel super blij! Het bestuur bedankt eenieder die dit jaar hen een stem gunde.

Dit jaar bestaat De Zonnebloem, Afdeling Son en Breugel 45 jaar. Helaas zijn door het coronavirus alle geplande festiviteiten al tweemaal uitgesteld. Het spreekwoord luidt: ‘Wat in het vat zit, verzuurt niet!’ Met deze bijdrage kan het jubileum extra feestelijk gevierd worden in 2021.