Pieter Paul Laurey in gesprek met Irma Verest tijdens de kickoff van Samenloop Son en Breugel
Pieter Paul Laurey in gesprek met Irma Verest tijdens de kickoff van Samenloop Son en Breugel Foto: Wil Feijen

Speculaasactie voor Samenloop Son en Breugel

Algemeen Samenloop Son en Breugel

Son en Breugel - Tijdens de kickoff van Samenloop Son en Breugel, waar Loopgroep De Springbokken vertegenwoordigd was, is Irma Verest benaderd of zij speculaaspoppen willen gaan verkopen. De helft van de opbrengst gaat hiervan naar de Samenloop.

De actie is vol enthousiasme gestart binnen de hardloop- en wandelgroep met een supermooi resultaat van 339 speculaaspoppen. Irma heeft namens haar werk ook een mooi aantal mogen bestellen. De MBS van de stichting SSOE Eindhoven vond het zo’n mooi doel, dat alle werknemers een speculaaspop krijgen voor Sinterklaas. En zo waren er wel meer mensen die gelobbyed hebben bij hun werkgever of in familie- en vriendenkring.

Ondanks de corona, gedeeltelijke lockdown met alle beperkingen, hebben de leden een mooi resultaat geleverd en de aanloop naar de Samenloop Son en Breugel in juni levend houden. Het team van De Springbokken bestaat inmiddels uit 14 personen. Zij hopen dat zich nog meer mensen zullen aanmelden. In januari wordt verder gegaan met de promotie.