De jongste leden van HTC Son Tennis met hun diploma
De jongste leden van HTC Son Tennis met hun diploma Foto: Ingezonden

Tenniskids Blauw kinderen halen hun eerste tennisdiploma

Algemeen sport

Son en Breugel - Voor de jongste tennisspelertjes van HTC Son was er zaterdag 21 november de afsluiting van hun lessenserie. De afgelopen tien weken gingen de kinderen van 4 tot en met 6 jaar aan de slag met het thema circus.

Tijdens lessen van 30 minuten oefenden de kinderen samen met de vader/moeder of andere verzorger. Zo leerden zij op een speelse manier de basiselementen van de tennissport. Tijdens de afsluiting moesten de kinderen een brandend touw weten te ontwijken, gingen ze langs de dieren in het circus, konden ze zonder handen de bal van de grond rapen en als grande finale lieten ze zien dat ze een forehand, backhand en volley konden. Na het behalen van de oefening konden ze met een sticker de oefening afvinken, als hun diploma vol was kregen ze een cadeautje.

Het blijft ontzettend leuk om ouder met kind samen te zien sporten. Naast dat de kinderen echte tennistijgers lijken te worden, volgen de ouders de technische aanwijzingen op de voet. Zo kunnen zij straks misschien wel met pappa of mamma in actie komen tijdens het familietoernooi.

Lijkt het jou ook leuk om samen met je kind te tennissen? Kijk dan eens op www.stefanjorna.nl voor meer informatie en neem contact op met de trainer. Mocht je uberhaupt de tennissport eens uit willen proberen in deze coronaperiode, dan is het 3-maanden lidmaatschap van HTC Son tennis misschien wel wat voor jou. Probeer op een laagdrempelige manier de tennissport eens uit op één van onze binnen of buitenbanen!