Geintresseerden voor het nieuwe project van SonEnergie tijdens de eerste voorlichtingsavond
Geintresseerden voor het nieuwe project van SonEnergie tijdens de eerste voorlichtingsavond Foto: Ingezonden

Tweede voorlichtingsavond ‘Zonnepanelen op andermans dak’ van SonEnergie

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Het project ‘Zonnepanelen op andermans dak’ vordert gestaag. Binnen enkele weken na de eerste voorlichtingsavond was al meer dan dertig procent van alle beschikbare certificaten vergeven. SonEnergie voorziet hiermee duidelijk in een behoefte van de inwoners om duurzaam te zijn, zonder zonnepanelen op je eigen dak te hoeven leggen.

Een prima investering die dankzij de uitstekende businesscase al binnen acht jaar is terugverdiend. Iedereen met de postcodes 5491, 5492, 5633, 5681, 5692, 5692 en 5694 kan meedoen, zowel particulieren als kleinverbruikers zoals winkeliers. Ook als u geen lid van SonEnergie bent, en u woont in Nijnsel of Sint-Oedenrode kunt u hier dus van meeprofiteren.

De aangescherpte coronamaatregelen hebben er helaas voor gezorgd dat de eerder geplande tweede voorlichtingsavond niet door kon gaan. Op woensdag 25 november vanaf 20.00 uur in het Vestzaktheater wordt deze voorlichting alsnog gehouden, uiteraard coronaproof. U bent vanaf 19.30 van harte welkom, maar u wordt verzocht zich wel van tevoren aan te melden. Klik hier om u aan te melden. De avond wordt via SonenBreugelVerbindt ook digitaal uitgezonden, zodat u ook vanuit huis kunt meekijken.

Kijk voor meer informatie op www.sonenergie.nl/postcoderoos.