De activiteiten tijdens de Zwoele Senioren Zomer werden goed bezocht
De activiteiten tijdens de Zwoele Senioren Zomer werden goed bezocht Foto: Ingezonden

Activiteiten voor 55'er tijdens ‘De Actieve Senioren Winter’

Algemeen Activiteit

Door het succes in juli en augustus van ‘De Zwoele Senioren Zomer’ is het idee door SonenBreugelVerbindt en het Vestzaktheater opgevat om in deze coronatijd ook in de wintermaanden activiteiten voor alle senioren van Son en Breugel te gaan organiseren.

Contact is gezocht voor ondersteuning bij de grote seniorenverenigingen in het dorp zoals KBO Breugel, KBO Son, de Seniorenraad en PVGE Son en Breugel. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe reeks van activiteiten onder de naam: ‘De Actieve Senioren Winter’.

55-Plussers uit Son en Breugel kunnen opnieuw gratis deelnemen aan lezingen, optredens, workshops, films, muziek en wandelingen. Zo zijn er lezingen over China, Optische illusies en Indochina. Ook zijn er kerstmiddagen en een lenteconcert. Ook de film over de bevrijding van Son en Breugel wordt opnieuw vertoond. De activiteiten vinden plaats in het Vestzaktheater en in het algemeen op dinsdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur. Bij binnenkomst is er koffie of thee en cake.

Het definitieve programma wordt volgende week bekendgemaakt en de wijze waarop u zich kunt opgeven. Er wordt in december gestart. Alle maatregelen in verband met corona worden strikt in acht genomen.