Afbeelding
Foto: Ingezonden

Niet gewoon een knipbeurt, maar een beleving

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Wat klanten kunnen verwachten is niet gewoon een knipbeurt, maar een beleving, volgens Kristel Pols-Engel, eigenaresse van Mrs. Johnny Barbershop. Dinsdag 1 december opende de barbershop haar deuren aan de Markt 2a in Son en Breugel; een nostalgisch pand met een jaren-vijftiguitstraling. Maar voor Kristel is het meer! De barbershop is gesitueerd naast het café waarvan haar ouders vroeger de uitbaters van waren. Ze sliep als vijfjarig meisje boven dit café: “Ik ben weer terug”, zegt ze met een glimlach.

Redacteur: Adrie Neervoort

Kristel begon op haar zeventiende als stagiaire bij een kapsalon. Na haar opleiding en het behalen van het diploma ging zij ook bij deze heren- en dameskapper werken. Een leerzame tijd, waarin zij tot de ontdekking kwam dat heren knippen toch wel erg haar ding was. “Misschien is het de klik die ik met mannen heb of de techniek die ik bij het knippen kan toepassen, maar het voelt gewoon goed”, aldus de eigenaresse.

Cateringbedrijf
Niet zo lang geleden stopte zij met haar werk als kapster om haar man te helpen met zijn cateringbedrijf. “Het was te druk voor hem alleen en het was dan ook logisch dat ik mee ging helpen in het bedrijf. Maar toen kwam COVID-19 en net als veel andere cateraars zagen ook wij de opdrachten drastisch teruglopen. Waar eerst handen te kort waren, waren er nu handen te veel. De droom om een eigen barbershop te hebben, begon weer op te spelen en toen het pand aan de Markt 2a leegkwam, dacht ik meteen: ‘misschien heeft het wel zo moeten zijn’.”

Verbouwing
Na een korte, maar intensieve verbouwing van het pand heeft Kristel Pols – Engel, afgelopen dinsdag haar eigen barbershop geopend. Met meer dan 18 jaar ervaring en heel veel kennis van de technieken van het knippen en scheren bij mannen, is de man voor een verzorgd uiterlijk bij haar in goede handen. Zoals ze zelf zegt: “Mix jarenlange ervaring als topstyliste, persoonlijke aandacht, een goed kopje koffie, de allerbeste producten en een praatje door elkaar en je krijgt een unieke beleving.”

Alleen op afspraak
Mrs. Johnny Barbershop vindt u aan de Markt 2a in Son en Breugel en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Telefoon 0499 724180
Door de coronamaatregelen alleen op afspraak; in een normale situatie zal het een mix zijn van op afspraak en gewoon binnenlopen.

Afbeelding
Afbeelding
Ingezonden 5 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 15 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 19 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 20 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 21 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 22 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel