De winnaars van de Leaderboard Competitie bij de dames
De winnaars van de Leaderboard Competitie bij de dames

Winnaars ’t Kleijn Geluck Leaderboard Competitie 2020 bekend

Algemeen sport

Son en Breugel - Onder aangepaste corona-omstandigheden is de ’t Kleijn Geluck Leaderboard Competitie 2020 gespeeld en de winnaars zijn bekend. De prijsuitreiking heeft inmiddels in aangepaste vorm plaatsgevonden.

Uitslagen
9 december: clubwedstrijd vierbal Stableford
1. Jan Dufhues handicap 26.8 score 40
2. Henk van Kooijk handicap 24.5 score 39
3. Netty Gielen handicap 26.3 score 38 (laatste 9 holes 20)
Neary dames: José Kluijtmans
Neary heren: niet gevallen
Leary dames: Netty Gielen
Leary heren: Kaj den Daas
Birdie: Charles Schillemans
’t Kleijn Geluck Leaderboard Competitie 2020

De winnaars van de ’t Kleijn Geluck Leaderboardcompetitie 2020 zijn bekend en de prijsuitreiking heeft inmiddels plaatsgevonden, met inachtneming van de corona-maatregelen. Door het coronavirus zijn in de eerste helft van het jaar een aantal aanvankelijk ingeplande wedstrijden vervallen.

Op 19 juli zijn de leaderboardwedstrijden van start gegaan en op 28 oktober is de laatste leaderboard wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk is het doel om 15 leaderboard wedstrijden te spelen behaald. Het aantal deelnemers wat zich kon inschrijven voor de wedstrijden is in aangepaste vorm geweest, namelijk 4 wedstrijden met 27 personen en 11 wedstrijden met 36 personen. De score uit de 7 best gespeelde wedstrijden waren leidend om winnaar te worden. Dus door meer wedstrijden te spelen was het mogelijk om slecht gespeelde wedstrijden weg te werken! In totaal hebben 74 deelnemers één of meerdere wedstrijden gespeeld in deze leaderboard competitie. Het hoogst behaalde aantal gespeelde wedstrijden is 15.

En dan de winnaars: de eerste prijs, een dinerbon van ’t Kleijn Geluck ter waarde van 75 euro gaat voor de dames naar Monica Smolders met 247 punten uit de beste 7 van 13 gespeelde wedstrijden. En voor de heren naar Frans Holla met 262 punten uit de beste 7 van 13 gespeelde wedstrijden.

De tweede prijs, een dinerbon ’t Kleijn Geluck ter waarde van 50 euro gaat naar Netty Gielen met 246 punten uit de beste 7 van 13 gespeelde wedstrijden voor de dames. En voor de heren naar Loek Jacobs met 261 punten uit de beste 7 van 13 gespeelde wedstrijden.

En tenslotte de derde prijs, een dinerbon ’t Kleijn Geluck van 25 euro voor de dames naar Tonnie Martens met 243 punten uit de beste 7 van 9 gespeelde wedstrijden. En voor de heren naar Charles Schillemans met 256 punten uit de beste 7 van 11 gespeelde wedstrijden.

Programma
19 december: Clubwedstrijd Vierbal Stableford
23 december: Clubwedstrijd Vierbal Stableford

De winnaars van de Leaderboard Competitie bij de heren