De pakketten worden afgeleverd bij de woongroepen
De pakketten worden afgeleverd bij de woongroepen

Kerst-pizza-verrassing voor Zonhove

Algemeen Kerst

Son en Breugel - De woongroepen op Zonhove werden woensdag 10 december verrast door leden van de Stichting Welzijn Zonhove. Waar normaal rond dit tijdstip met de bewoners samen de verlichting in de grote kerstboom en bij de kerststal wordt ontstoken, was dat dit jaar door corona helaas niet mogelijk. Daarom werd gezocht naar een andere manier om bewoners en personeel in deze donkere tijd nogmaals een hart onder de riem te steken.

Met als doel om gezelligheid te creëren en samen bezig te zijn, is gekozen om elke groep te voorzien van een pizzarette. Daarnaast ook nog een doos met ingrediënten om een en ander te bereiden en diverse lekkernijen en bijpassende kerstmuziek.

Bepakt met 60 dozen werd elke groep bezocht en ter plekke fijne feestdagen gewenst door het bestuur van Stichting welzijn Zonhove. Het gebaar kwam voor iedereen als volslagen verrassing en werd met groot enthousiasme ontvangen.

Hopelijk draagt dit een steentje bij aan het doorkomen van deze voor velen moeilijke periode. Stichting Welzijn Zonhove wil ook via deze weg iedereen bedanken die deze extra activiteiten voor de bewoners van Zonhove mogelijk maken.

Meer weten, ga dan naar www.stichtingwelzijnzonhove.nl.