Afbeelding

Kerstattentie van Vrouw Aktief bestuur voor VA-leden

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Enkele Vrouw Aktief bestuursleden gingen afgelopen week op pad om alle Vrouw Aktief leden persoonlijk te bezoeken. Allereerst werd geïnformeerd hoe het met iedereen was en hoe het met hun familieleden ging. Bij dit bezoek ontving iedereen een VA-kerstwens.

Omdat het eerste lustrumfeest twee keer werd uitgesteld had het Vrouw Aktief bestuur voor alle leden een lekker rood lustrum-wijntje om uit te delen. De VA-leden kregen deze nu voor de feestdagen aangereikt.

Ieder jaar is er ook een wisselende kerstgroep die steevast een gezellige kerstavond verzorgt voor de VA-leden. Deze groep maakt meestal leuke kerststukjes als decoratie op de tafels en deze worden later bezorgd bij onze oudere leden of zieken. Maar ook dit kan niet doorgaan in dit coronajaar. Daarom besloot het VA-bestuur om voor alle VA-leden mooie kerststukjes te laten maken en deze werden ook persoonlijk overhandigd.

De reacties waren stuk voor stuk zeer positief door dit onverwachte bezoek en alles werd blij verrast aangenomen. Samen met de Vrouw Aktief leden hoopt het bestuur dat ze ergens in 2021 de draad weer op kunnen pakken, want dat iedereen elkaar mist, dat is de afgelopen week wel duidelijk geworden.