Afbeelding
Foto: ©MooiSonenBreugel

Kerstbonnenactie voor OVSB-leden

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In de huidige tijd is het voor iedereen anders dan normaal. Veelal is het minder sociaal en gezellig. Dat is vervelend, maar voor de ondernemers geldt ook nog eens dat zij door de maatregelen – en met name door de huidige strenge lockdown – direct financieel geraakt wordt. De ondernemers hebben het zwaar onder de huidige omstandigheden. Gelukkig dachten een aantal instanties en werkgevers tijdens het overhandigen van hun kerstgeschenken aan onze lokale ondernemer.

De Gemeente Son en Breugel (vanuit een drietal afdelingen), de WSD-groep, de Emiliusschool en Son en Breugel Verbindt vonden het dit jaar passend om hun werknemers en/of vrijwilligers te bedanken voor hun inzet middels een tegoedbon die uitsluitend te besteden is bij de OVSB-ondernemer. Toen een aantal weken geleden het OVSB-bestuur door de betreffende instanties werd benaderd, was er dan ook meteen heel veel enthousiasme. Er werd direct van alles afgestemd en geregeld. De OVSB nam het ontwerp en het drukken van de tegoedbonnen voor haar rekening. De verschillende instanties en ondernemers hebben vervolgens de bonnen gekocht. In totaal is er een bedrag mee gemoeid van ruim 20.000 euro. En dat bedrag is alleen te besteden bij OVSB-ondernemers. “Een mooie impuls in deze zware tijd”, zo geeft voorzitter Luc Ross aan. “Bovendien levert het wellicht nieuwe gezichten in de winkels op en kan er ook nog wat worden gedaan aan klantenbinding”, voegt hij daaraan toe.

Zoals al gezegd is het kerstgeschenk uitsluitend te besteden bij de OVSB-ondernemer. Alle leden van de OVSB zijn te vinden op de website. “Deze wordt nog wel af en toe bijgewerkt met nieuwe leden. Zo moeten de nieuwste leden L’uva Wijnen en Sushi Son nog worden toegevoegd op de site”, zo geeft Ross aan.

Het bestuur van de OVSB wil middels deze weg ook nogmaals alle initiatiefnemers bedanken. “Het is geweldig om te zien hoe zij aan onze leden en de lokale ondernemer denken”. Namens het gehele bestuur: Bedankt!