Afbeelding
Foto:

Corona Winterspelen voor jeugd

Algemeen Jeugd

Son en Breugel - Kinderen mogen niet de dupe worden van de lockdown. Ook in deze bizarre tijden moeten kinderen lekker bezig kunnen blijven. Daarom zijn de Corona Winterspelen in het leven geroepen. Het doel is om kinderen in de winterperiode uit hun sociaal isolement te halen en zoveel mogelijk te laten bewegen.

Voor de jeugd tot en met 17 jaar worden verantwoorde buitenactiviteiten georganiseerd. De Corona Winterspelen is speciaal in het leven geroepen om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen. Ook zullen er verschillende online-activiteiten aan bod komen voor de wat oudere jeugd.

Gedurende de lockdown en de kerstvakantie kunnen ouders en kinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl. Je kunt hier direct zien wat er allemaal te beleven is, hierin zie je een overzicht van alle verschillende activiteiten waar je je voor kunt registreren.

Met dit speciale aanbod gaan de jongerenwerkers en de combinatie functionaris van de LEVgroep in samenwerking met verschillende sportverenigingen aan de slag met diverse activiteiten. De Corona Winterspelen geven de kinderen een leuk uitje, en de ouder(s) een moment van ontspanning.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met Ali Al Zubaidi, via ali.alzubaidi@levgroep.nl.