Presentatoren Han (l) en Jan (r) van Radio S&B
Presentatoren Han (l) en Jan (r) van Radio S&B Foto: Ingezonden

Radio S&B in kerstsferen

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De komende periode staan de muziekstream en een aantal programma’s van Radio S&B in het teken van kerstmis en nieuwjaar. De programmamakers van Radio S&B hopen dat Glenn van den Berg hen gaat verrassen met een speciale kerstuitzending, gepresenteerd in ongeveer tien verschillende talen.

Een speciaal programma staat gepland voor woensdag 30 december. Tussen 10.00 en 22.00 uur verzorgen de programmamakers live vanuit de studio de muziek, aangevuld met een paar gasten. Pieter Zwegers heeft niemand minder dan Johan Vlemminx uitgenodigd en Eva Wiselius komt langs om samen met Saar Smid een duet te zingen. Koen van Dommelen en Hans Houbraken zijn ook van de partij en Han Muller verzorgt muziek uit die roemruchte jaren ‘60 en ‘70, compleet met beelden van het dagelijkse leven in ons dorp en ver daarbuiten. Adrie Neervoort bespreekt met Han Muller het roerige jaar 2020 en wie weet wat er nog meer te beleven valt. Hou vooral de Facebookpagina van Radio S&B in de gaten voor de laatste up-to informatie.

Onze uitzendingen zijn zoals gebruikelijk te beluisteren via de radiofrequentie 107.5 FM, op de kabel via Ziggo of via www.radiosenb.nl (‘Luister Live-knop).

Prettige feestdagen en veel luisterplezier toegewenst namens de programmamakers van Radio S&B.

Afbeelding