V.l.n.r.: Voorzitter Willem van 't Geloof, Koert Ackerman, Maxx Toirkens, Erik Haas, Erit van Fulpen (Jeugd Bestuur), Gerard Scheepens( Jeugd Bestuur) (archieffoto)
V.l.n.r.: Voorzitter Willem van 't Geloof, Koert Ackerman, Maxx Toirkens, Erik Haas, Erit van Fulpen (Jeugd Bestuur), Gerard Scheepens( Jeugd Bestuur) (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Rendac sponsort coachjassen voor begeleiding jeugdteams SBC

Algemeen sport

Son en Breugel - Rendac vindt het belangrijk om maatschappelijk bij te dragen en dat is onder andere terug te zien in de ondersteuning van voetbalvereniging SBC uit Son en Breugel. Zo worden er jaarlijks coachjassen voor de jeugdafdeling beschikbaar gesteld, hebben zij twee dug-outs gesponsord en hebben zij een schenking, een schitterend scorebord op het hoofdveld in het jubileumjaar van SBC gedaan.

Juist nu, in de afgelopen corona-maanden en de nog altijd onzekere winterperiode, moet iedereen er voorzorgen om fit blijven. SBC volgt de richtlijnen van het RIVM en zorgt dat er veilig kan worden getraind en gespeeld. Rendac zorgt dat de begeleiding van de 50 jeugdteams er warm bij loopt, om onze jeugd te kunnen trainen en coachen.

In het kader van de uniformiteit vindt het (Jeugd)bestuur dat de leiding van de jeugdteams, ieder jaar moet worden voorzien van representatieve SBC-jeugd coachjassen. Ieder jaar moeten er door intensief gebruik versleten jassen worden vervangen. Rendac zorgt er telkens weer voor dat de trainers er picobello bij lopen. Rendac gaat tevens hun naam verbinden aan de nieuwe ballen van vv SBC.

De kledingcommissie van vv SBC bedankt Rendac voor hun warm hart en de geweldige bijdrage voor seizoen 2020-2021.

Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel