Afbeelding
Foto:

Carnavaleske avond CV Hendig Zat voor goede doel krijgt vorm

Algemeen carnaval

Son en Breugel - Zoals eerder aangekondigd heeft CV Hendig Zat de afgelopen maanden niet stil gezeten en de daad bij het woord gevoegd. Omdat helemaal niets doen tijdens carnaval 2021 voor hun geen optie is, hebben zij het initiatief genomen om iets te organiseren wat geheel coronaproof is.

Na overleg met de gemeente is gebleken dat een kindermiddag en een georganiseerde wandeltocht niet binnen de huidige richtlijnen passen, deze worden namelijk als evenement aangemerkt en kunnen daarom niet doorgaan. Het is immers ook niet verstandig om mensen op te roepen om samen te komen. Daarnaast is het risico dat mensen uit andere omstreken gaan deelnemen.

Hoogwaardig programma
Maar niet getreurd: achter de schermen is hard gewerkt aan een TOP-programma voor een carnavaleske livestream. In de studio van Foolen Audio & Light, op 13 februari, gaat de carnavalsvereniging live. Vanuit carnavalsminnend Son en Breugel is veel animo om mee te helpen en deel te nemen. Zo zijn onze talenten van eigen bodem Menno van Hoek, Harold Richters, Robert Keepers, Pieter van Tits, de 3 vraagtekens en Bollesnolleke al vastgelegd en zijn zij allen voorbereidingen aan het treffen om onze dorpsgenoten te vermaken via de livestream. Bovendien wordt er hard gewerkt aan een prinsenritme.

Bier- en wijnpakketten 
Bij een gezellige avond hoort natuurlijk ook goed eten en drinken. De bier- en wijnpakketten, aangevuld met diverse lekkernijen, krijgen dan ook mooi vorm. Gall & Gall Van Herpen, L’uva Wijnen en PLUS Verhoeven verzorgen deze pakketten, zodat iedereen er thuis voor de buis in zijn of haar carnavalspak een Bourgondische en carnavaleske avond van kan maken. Omdat deelname voor jong en oud is, hebben ze voor deelnemers die nog géén 18 jaar zijn een mooi alcoholvrij pakket samengesteld.

Programma
Naast een veelbelovend programma, een goed gevuld pakket en een hoop gezelligheid hoopt CV Hendig Zat op een hoge opbrengst voor Samenloop Son en Breugel. Ondanks dat de Samenloop voor Hoop is verzet naar 2022, verliest de vereniging haar doel niet uit het oog.

Aanmelden
Iedereen kan zich vanaf nu, tot en met uiterlijk donderdag 4 februari, aanmelden voor deze avond via www.hendigzat.nl. De kosten voor een bier- of wijnpakket bedragen 33 euro, de kosten voor het alcoholvrij pakket bedragen 11 euro.

De pakketten kunnen na aanmelding op zaterdag 13 februari bij JC de Oase worden opgehaald.