Giel van Erp in de ton als dovemanstolk (archieffoto)
Giel van Erp in de ton als dovemanstolk (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Terugblik zittingsavonden CV Krutjesrapers

Algemeen carnaval

Son en Breugel - De zittingsavonden en carnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo ook bij carnavalsvereniging De Krutjesrapers. In het najaar van 2020 heeft voorzitter Jasper van Zuuren van De Krutjesrapers al laten weten dat dit jaar geen traditioneel carnaval gevierd kan worden. Om het carnaval niet zomaar voorbij te laten gaan, heeft de vereniging besloten om 6 februari op hun eigen YouTube-kanaal een videoterugblik te presenteren van een compilatie van de zittingsavonden van de afgelopen jaren. Die compilatie is voor iedereen in Krutjesgat gratis te bekijken.

Voordat de compilatie uitgezonden kan worden, doet de vereniging een beroep op hun dorpsgenoten. De vereniging laat op hun Facebookpagina weten dat ze benieuwd zijn welke sketches het meest zijn bijgebleven van de Krutjesgatse zittingsavonden. De dorpsgenoten worden uitgenodigd om via de Facebookpagina hun stem uit te brengen welke sketches ze graag in de compilatie terug willen zien. 

Borrelpakket
Voor deze avond kun je een lekker ‘Zittingsavond-borrelpakket’ bestellen via Café-Restaurant De Zwaan voor 25 euro per persoon. Je kunt kiezen uit een (speciaal)bierpakket of een wijnpakket met daarin lekker hapjes voor tijdens de zittingsavond. Je kunt je pakket bestellen via info@zwaan-son.nl. Geef door welk pakket en hoeveel pakketten je wilt en geef je telefoonnummer door via info@zwaan-son.nl  Verdere informatie over het ophalen van het pakket wordt geregeld via De Zwaan. Tot woensdag 3 februari zijn de ‘Zittingsavond-borrelpakketten’ te bestellen.

Kijk hier voor meer informatie.