Presentatoren Mario en Lucy
Presentatoren Mario en Lucy

‘Oh zit dat zo’ met Covid-19 betrokkenen

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De uitzending van woensdag 13 januari heeft –hoe kan het ook anders- de lokale perikelen rondom corona als ‘rode draad’. Programmamakers Lucy van de Wier en Mario Smulders beginnen om 20.00 uur met boa Ronald van den Heuvel over de voorbije weken, inclusief de situatie rondom oud en nieuw met het afgekondigde vuurwerkverbod.

Voorts willen ze weten hoe de basisscholen in ons dorp, maar zeker ook Berkenstaete omgaan met de (verlengde) lockdown en de vaccinaties van zorgpersoneel. Van dierenarts Rob Peeters hopen ze meer te horen over waar hij in zijn praktijk tegenaan loopt. Ze proberen van wethouder Jos de Bruin en enkele gebruikers van sporthal De Bongerd meer informatie te krijgen over de voorstellen over de toekomst van sporthal De Bongerd.

Deze onderwerpen (deels nog onder voorbehoud op het moment van de aanmaak van dit artikel), worden afgewisseld met de favoriete muziekkeuze van de gasten en de presentatoren en dat betekent weer een afwisselend en luisterrijk programma.

Studiotelefoon.
Met de studiotelefoon betrekken de programmamakers de inwoners COVID-19-veilig bij hun programma’s. Maar, u wordt van harte uitgenodigd om ook te reageren op de studiogasten. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Ook nu geldt weer: stem vanaf 20.00 uur maar liefst twee uur lang af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo, Tune In of luister via www.radiosenb.nl (via de ‘Luister Live-knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.