Afbeelding

Lokale webshops in één overzicht

Zakelijk zakelijk

Son en Breugel - Lokaal kopen is nog nooit zoveel gepromoot als het afgelopen jaar. Logisch ook, want in coronatijd hebben we elkaars hulp hard nodig. Aangezien de winkels nu dicht zijn, is het lastiger voor de consument om lokaal te shoppen. Verschillende ondernemers hebben prachtige webshops – ga zo door! – maar er is nog geen verzamelpunt waarop al deze Son en Breugelse webshops makkelijk te vinden zijn.

Daarom komt MooiSonenBreugel met een initiatief dat er voor moet zorgen dat mensen ook online makkelijker LOKAAL kopen. Op de nieuwssite van MooiSonenBreugel.nl komt een speciale pagina die ingericht wordt met de naam Lokale webshops Son en Breugel. In één overzicht ziet u wat ondernemers uit eigen dorp te bieden hebben. Internetgiganten worden zo makkelijker omzeild, want ook lokaal gaat de consument vinden wat het zoekt! 

Voor reclame wordt gezorgd!
Het voordeel is dat MooiSonenBreugel.nl al vele duizenden bezoekers per dag genereert. Zij worden direct getriggerd naar de lokale webshoppagina middels een opvallende banner en meerdere artikelen. Ook de social media kanalen met duizenden volgers worden benut en in DeMooiSonenBreugelKrant verschijnen artikelen en advertenties over dit initiatief. De insteek is Wees loyaal, koop lokaal’, nu ook online!

Alle Son en Breugelse ondernemers krijgen hier een nieuwsbrief over. Wil je aanmelden of meer informatie? Bel dan naar 0499-700231 of mail naar verkoop@demooisonenbreugelkrant.nl

Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel