Bart Schoenmakers (MB Promotion), Pierre Brants (Jeugdvoorzitter SBC), Willem van ’t Geloof (Voorzitter SBC) en een medewerker van Hummel (Archieffoto)
Bart Schoenmakers (MB Promotion), Pierre Brants (Jeugdvoorzitter SBC), Willem van ’t Geloof (Voorzitter SBC) en een medewerker van Hummel (Archieffoto)

Kledingsponsors verlengen contracten met SBC

Algemeen sport

Son en Breugel - Met een groot woord van dank wil het bestuur en sponsorcommissie van vv SBC namens alle leden van SBC laten weten dat de samenwerking met de huidige kledingsponsors voor twee jaar is verlengd. In eerste instantie zou de kleding tot einde seizoen 2019-2020 gebruikt worden, maar dit is verlengd tot einde seizoen 2021-2022. Alle bestaande sponsoren hebben toegezegd mee te blijven doen.

Het bestuur en sponsorcommissie waarderen dit enorm en juist in deze, voor velen, roerige tijd is een extra ‘dankjewel’ zeker op zijn plaats.

Dank je wel
VV SBC zegt dank je wel tegen Metafa Holland B.V., Autobedrijf van Galen, ACR Autobedrijf Raaijmakers, RVL Mobility, De Brug Ramen en Kozijnen B.V., Vialinda Makelaardij, Plus Marcel en Jeannette Verhoeven, Rabobank het Groene Woud Zuid, W & K Handelsmij (voorheen Metaal Recycling Son), Café Restaurant De Zwaan, Egmond Design, Van Rijssel Hoveniers. Ook wordt MB Promotion bedankt voor het steeds tijdig leveren van de juiste shirtjes en broekjes waardoor al hun leden kunnen blijven voetballen zowel binnen als buiten de dorpsgrenzen in een mooi oranje-zwart tenue waar de vereniging trots op is.