Hoofdcoach Henri Maas poseert met het nieuwe, nog ongedragen, thuistenue van RKVV Nederwetten
Hoofdcoach Henri Maas poseert met het nieuwe, nog ongedragen, thuistenue van RKVV Nederwetten Foto: ©RKVV Nederwetten

Henri Maas verlengt bij RKVV Nederwetten

Algemeen sport

Nederwetten - Door de coronacrisis hebben spelers en trainers elkaar al een hele tijd niet gezien. In zijn eerste drie seizoenen bij RKVV Nederwetten heeft trainer Henri Maas (52) de spelersgroep en het bestuur dusdanig weten te enthousiasmeren dat Henri er nog minimaal een seizoen aan vastplakt. Het bestuur is ervan overtuigd dat Henri de juiste man is om de vaandeldragers van RKVV Nederwetten ook volgend seizoen te trainen en coachen.

Henri is een loyale man waar de vereniging een bijzonder goede band mee heeft opgebouwd in zijn periode bij RKVV Nederwetten. De spelers, staf en het bestuur hebben Henri leren kennen als iemand die naast zijn uitstekende voetbaltechnisch inzicht ook teamspirit en motivatie als belangrijke onderdelen van zijn takenpakket beschouwd.

Ook waardeert RKVV Nederwetten het enorm dat Henri zich presenteert als boegbeeld van de vereniging. Zowel langs de zijlijn als op de rest van het sportpark is Henri een gentleman. Dat RKVV Nederwetten een kleine vereniging is, heeft zo zijn plus en minpunten, maar voor Henri is het glas altijd half vol.

Jeffrey van Uum (31), sinds dit jaargang de vaste assistent van Henri, heeft te kennen gegeven graag door te willen gaan. De sfeer in het team en de vereniging, de motivatie van de spelers en het vertrouwen van het bestuur zijn voor Jeffrey de belangrijkste redenen om Nederwetten trouw te blijven. Grensrechter en reservekeeper Sebastiaan Oppenau (37) blijft ook fanatiek verbonden aan het eerste elftal van RKVV Nederwetten.

Het bestuur wenst Henri, de technische staf en de spelers heel veel plezier en succes bij RKVV Nederwetten. Nu hopen dat de spelers weer snel de wei in mogen.

Denk jij de selectie mannen/dames van RKVV Nederwetten te versterken met jouw komst? Een gesprekje, of straks als weer mogen voetballen een keertje meetrainen of eens komen kijken mag altijd. Neem gerust contact met Willy Raaijmakers via 06-54376528 of info@rkvvnederwetten.nl.