Remco van den Boomen (l) en Ronald Dinkelberg (r)
Remco van den Boomen (l) en Ronald Dinkelberg (r) Foto: ©Dinkelberg & Kuipers
Ingezonden

Remco van den Boomen treedt toe tot directie Dinkelberg & Kuipers

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Met ingang van 1 januari 2021 maakt Remco van den Boomen als partner deel uit van de directie van Dinkelberg & Kuipers. Medeoprichter en vennoot Ronald Dinkelberg is blij met deze stap. “Een mooie stap voor de toekomst van Dinkelberg & Kuipers.”

Remco begon in juni 2019 als accountant binnen het kantoor. Vanaf het begin had hij de ambitie om door te groeien tot partner. De samenwerking en de dynamiek waren van toegevoegde waarde, Dinkelberg & Kuipers is verheugd Remco te verwelkomen binnen de directie en maatschap. “Na een lange carrière als accountant bij een groot kantoor in Eindhoven, heb ik bewust de keuze gemaakt om de overstap te maken naar Dinkelberg & Kuipers. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn voor mij belangrijke waarden in de dienstverlening. Hierin hebben we elkaar gevonden. Ik ben het jaar vol enthousiasme begonnen aan mijn nieuwe rol en we zitten vol nieuwe ideeën en energie om onze dienstverlening verder uit te bouwen”. Als geboren Eindhovenaar ben ik inmiddels na 20 jaar met veel plezier in Best te hebben gewoond, gesetteld in Oirschot. We zullen ons als kantoor daar dan ook zeker meer gaan profileren.

Partner in succesvol ondernemen
Dinkelberg & Kuipers is een middelgroot accountantskantoor (35 medewerkers) met twee vestigingen: het hoofdkantoor in Son en Breugel en een kantoor in Veghel. Het bedrijf wil voor zijn MKB-klanten een partner in toekomst gericht ondernemen zijn. Accountancy, advies en fiscaal-administratieve werkzaamheden blijven de basis maar wij kijken verder dan dat. Met het ook op de toekomst denken wij mee met onze klanten.

Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel