Ilja in haar praktijk
Ilja in haar praktijk Foto: MooiSonenBreugel

Nek- of rugklachten door thuiswerken?

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - In deze coronatijden moeten veel mensen thuis werken. Steeds meer thuiswerkers ontwikkelen daarbij nek/schouder of rugklachten. Is dit bij jou ook het geval en wil je graag van deze klachten af? Maak dan een afspraak bij: Fysio Ilja, de softtouch nek-en rugspecialist.

Fysio Ilja is gespecialiseerd in het effectief en pijnvrij behandelen van nek- en rugklachten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een unieke aanpak en multidisciplinaire kijk op de klacht. Het doel is deze klachten langdurig te verhelpen of aanzienlijk te verminderen.

De aanpak is gebaseerd op 3 pijlers:
• In kaart brengen van de oorzaken van de klacht(en): Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het lichamelijke deel van de klacht maar ook naar de ergonomische, mentale en gedragsmatige aspecten ervan en naar leefstijl.
• Gerichte behandeling van nek en rug met subtiele, veilige en 100% pijnvrije manuele technieken, met aandacht voor de persoon achter de klacht.
• De kans verkleinen dat klachten terugkomen, door bijvoorbeeld het aanleren van bewegings- en ontspanningstechnieken of het begeleiden van veranderingen in leefstijl.

Mijn naam is Ilja Geraedts - van den Wittenboer. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring als fysio-manueeltherapeut. Met plezier zet ik mijn kennis, kunde en ervaring in om mensen pijnvrij en met een multidisciplinaire kijk op de klacht te behandelen. Mijn passie is het in kaart brengen van de verschillende factoren die van invloed zijn op een klacht en dit als geheel mee te nemen in de behandeling.

Wil je ook pijnvrij van jouw nek- en/of rugklachten af? Kijk dan op www.fysioilja.nl. Voor meer informatie of maak direct een afspraak: 06 - 2858 2518. De kennismaking en eerste oriëntatie is kosteloos. Uiteraard werk ik geheel coronaproof, met uitgebreide hygiënemaatregelen. De afspraken worden zeer ruim ingepland zodat de praktijk tussendoor goed geventileerd kan worden en is er, ook door de kleinschaligheid van mijn praktijk, geen risico dat patiënten elkaar tegenkomen.

Welkom in mijn praktijk.

Fysio Ilja

Lavendelstraat 2
5691 SP Son en Breugel