Afbeelding

Geef jouw mening over de Tweede Kamerverkiezing

Algemeen TIPSonenBreugel

Weet jij al of je gaat stemmen? En op welke partij? Is dit dezelfde partij als vier jaar geleden, of ben je teleurgesteld in de partij die toen jouw stem heeft gekregen en kies je nu voor een andere partij? Denk je dat het kabinet er goed aan doet om de verkiezing door te laten gaan in deze coronaperiode? Allemaal vragen die op zoek zijn naar een antwoord en dat is de reden dat TIPSonenBreugel op zoek is naar jouw mening. 

De verkiezing van de Tweede Kamer is aanleiding om op zoek te gaan naar de mening van de burgerpanelleden van TIPSonenBreugel, het raadgevende burgerpanel in de gemeente Son en Breugel. In samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau TOPOnderzoek uit Horst heeft DeMooiSonenBreugelKrant een vragenlijst samengesteld die niet alleen met ja of nee beantwoord kunnen worden, maar die een onderbouwing vagen.

Heb jij je al aangemeld bij TIPSonenBreugel? Dan heb je de vragenlijst vrijdag 19 februari al via de e-mail ontvangen. Heb je deze al ingevuld? Dan hoef je niets meer te doen, de resultaten lees je woensdag 10 maart in DeMooiSonenBreugelKrant. Heb je de vragenlijst wel ontvangen, maar nog niet ingevuld? Doe dat dan snel, zodat ook jouw mening meetelt.

Heb jij je nog niet aangemeld bij het burgerpanel en wil jij meepraten, meedenken en je mening geven over dit onderwerp, klik dan hier. Ook jouw mening telt! Via deze link kun je gratis en anoniem aanmelden voor het burgerpanel en laat jij ook jouw stem horen!