Afbeelding
Foto: ©Zonhove
Foto’s

Mini-kermis voor bewoners van Zonhove

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Iedereen merkt inmiddels al meer dan een jaar de beperkingen die zijn ontstaan door het coronavirus, zo ook de bewoners van Zonhove. Door personeel van de groepen en de dagactivering wordt van alles bedacht om de bewoners, die nog steeds niet naar hun dagelijkse bezigheid van voor de coronaperiode kunnen, op de groepen bezig te houden en met hen leuke dingen te doen.

Ook de afdeling Recreatie van Zonhove speelt hierin een belangrijke rol. Zo hebben zij afgelopen week een indoor mini-kermis georganiseerd in d’n Tref op het terrein van Zonhove. Voor de financiële middelen heeft men aangeklopt bij de Stichting Welzijn Zonhove, die hier van harte aan wilde meewerken.

Voorwaarde hierbij was wel dat de diverse groepen niet met elkaar in contact mochten komen, wat betekende dat de kermis wel wat langer moest blijven staan. Maar dat is prima gelukt! Met kraampjes om te kunnen ringwerpen, ballen gooien, eendjes vissen, kip-in-de-pan en een munt-schuifspel werd het een complete kermis. Er waren ook diverse prijsjes beschikbaar voor alle winnaars. Het werd telkens weer een feest om de blije gezichten te zien als er een andere groep kwam. Sommigen hadden nog wel veel langer door willen gaan. Een zeer geslaagde activiteit waaraan Stichting Welzijn Zonhove graag haar medewerking verleende.

Wilt u weten wat Stichting Welzijn Zonhove allemaal nog meer doet, kijk dan op de website www.stichtingwelzijnzonhove.nl. De stichting ontvangt soms ook donaties die gerelateerd zijn aan een overlijden. Hierbij is het niet altijd mogelijk om mensen te bedanken. Via deze weg wil de stichting dat graag doen en op deze manier laten zien welke goede activiteiten er mee gerealiseerd worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding