Merel
Merel Foto: Wil Feijen

Maak kennis met onze nieuwe redacteur

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Ik ben Merel en ik ben 23 jaar. Afgelopen maand heb ik mijn baan in de watertechnologie achter me gelaten en heb ik besloten mijn levenslange droom na te jagen door full-time te gaan schrijven. Ik heb al verschillende werkvelden gezien. Zo ben ik via mijn studie applied science in contact gekomen met de afvalwatertechnologie. Hierdoor heb ik stage kunnen lopen bij Brabant Water en Waterschap De Dommel. Ik heb tijdens mijn studie een minor in toegepaste psychologie gedaan en vanuit skills die ik daar heb opgedaan drie jaar lang studenten gecoacht op mijn opleiding.

Als bijbaan tijdens en na mijn studie heb ik in de schoonmaak van kantoorpanden en basisscholen gewerkt. De rode draad die mij zo aantrok in al deze werkvelden is het werken met mensen. Daarin vooral het dieper vragen dan de oppervlakkige kennis. Het waarom vind ik daarbij heel belangrijk.

Ik schrijf al heel mijn leven in mijn vrije tijd. Voornamelijk korte verhalen en gedichten, maar binnenkort komt mijn eerste roman uit. Ik heb voor mijn opleiding veel onderzoeken moeten doen en verslagen moeten schrijven. In de categorie nieuwsartikelen wil ik me ook graag verdiepen, daarom kon ik de kans om voor DeMooiSonenBreugelKrant te schrijven niet laten liggen.

Ik woon al mijn hele leven in het dorp en ben een tijdje actief geweest voor de Oase. Ik vind het heel leuk om hier te wonen en zou graag contact maken met bijzondere mensen die hier ook wonen en ik misschien nog nooit gezien heb. Door mijn interesse in mensen zal ik me voornamelijk richten op human-interest artikelen. Dus heb je iets spannends/moois meegemaakt wat je graag wilt delen, een verzameling of een goede raad? Neem dan contact op met redactie@demooisonenbreugelkrant.nl. Wil je meer van mij als persoon weten? Kijk dan eens op merelcooijmans.nl.

Merel Cooijmans