De tijdelijke unit op het parkeerterrein Vlielandlaan/Texellaan.
De tijdelijke unit op het parkeerterrein Vlielandlaan/Texellaan. Foto: MooiSonenBreugel.nl

Stemmen op meerdere dagen mogelijk

Politiek

Son en Breugel - Vanaf maandag 15 maart kan er weer gestemd worden voor de Tweede Kamerverkiezing. In de gemeente Son en Breugel kunt u op zeven locaties gaan stemmen. U kunt deze keer op drie dagen stemmen. De Stembureaus zijn geopend van 07.30 tot 21.00 uur. Een stembureau sluit nooit later dan 21.00 uur.

De gemeente volgt ook tijdens de verkiezingen de corona-richtlijnen van het RIVM op. Het stemlokaal is zo ingericht dat kiezers en stembureauleden 1,5 meter afstand van elkaar houden. Stembureauleden zitten achter een kuchscherm. Ook zijn er beschermingsmiddelen beschikbaar. Stemhokjes en materialen worden regelmatig schoongemaakt. Kortom, de verkiezing wordt ‘coronaproof’ georganiseerd.

Vervroegd stemmen voor risicogroep
Het vervroegd stemmen is vooral bedoeld voor de kiezers die behoren tot de risicogroep. Daarvoor kunt u op maandag 15 en dinsdag 16 maart alleen terecht bij het stembureau in het gemeentehuis, Raadhuisplein1 en in de tijdelijke unit op het parkeerterrein van de Vlielandlaan/Texellaan.

Stemmen op woensdag 17 maart
Op woensdag 17 maart kunt u stemmen op de volgende locaties:
Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Buurthuis Braecklant, Amerikalaan 2, Café Restaurant De Zwaan, Markt 9, Feestcafé De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a, Combigebouw (brandweerkazerne), Rooijseweg 1, Hotel Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45 en bij de tijdelijke unit op het parkeerterrein Vlielandlaan/Texellaan.

Voor meer informatie over de verkiezingen in Son en Breugel kijkt u op Tweede Kamerverkiezingen 2021 gemeente Son en Breugel