Sfeerbeelden van de laatste ELE Rally in Son en Breugel (Archieffoto)
Sfeerbeelden van de laatste ELE Rally in Son en Breugel (Archieffoto) Foto: MooiSonenBreugel.nl

Mogelijk terugkeer ELE Rally in oktober

Sport

Son en Breugel / Valkenswaard - De afgelopen tijd is reikhalzend uitgekeken naar de datums waarop rallyminnend Nederland weer kan genieten van rallysport, en Stichting ELE Rally is verheugd te kunnen melden dat er na enorm goed overleg met de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) en de overige rally-organisatoren voor het weekend van 8 en 9 oktober is gekozen. De komende tijd gaat de organisatie alles op een rijtje zetten of de ELE Rally weer over twee dagen verreden kan worden of dat er wellicht een andere opzet gekozen moet worden. 

Evenementen na 1 juni
Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden, mét publiek uiteraard. Op de gepubliceerde kalender wordt in Nederland gestart met de GTC Rally op 10 juli aanstaande, en via de Vechtdalrally en Hellendoorn Rally komt men dan bij de ELE Rally uit. Na de ELE komen nog de Twente Rally en Achterhoek Rally en zo is er alsnog een fraaie kalender samengesteld met minimaal drie weken tussen elk evenement om iedereen de tijd te geven zich gereed te kunnen maken voor het volgende evenement.

Alles uit de kast halen om voor tweedaags evenement te gaan
De korte termijn moet uitwijzen of er voor alle plannen genoeg draagvlak is zodat besloten kan worden of het een een- of tweedaags evenement wordt. Maar dat we voor kwaliteit en iets speciaals gaan staat vast. De Stichting ELE Rally hoopt dan ook dat het ELE-weekend weer een ouderwets prachtig weekend wordt met veel publiek en mooie rallysport..

Het laatste nieuws hiervoor leest u natuurlijk op deze site en in DeMooiSonenBreugelKrant later dit jaar.