Afbeelding
Foto: SBC

Beweeg mee voor SBC en de Emiliusschool

Algemeen sport

Son en Breugel - Een aanzienlijk aantal sponsoren hebben afgelopen week de actie van SBC gesteund. De teller begint al aardig op te lopen. Hopelijk kan SBC deze of komende week melden dat de eerste 1.000 euro is behaald.

Het aantal deelnemers groeit eveneens en SBC hoopt dat zij in de aankomende weken meer dan 50 actieve deelnemers hebben. Dat moet zeker lukken, nu het ook weer langer licht is en de temperaturen aangenamer worden.

VV SBC wil haar leden én hun families stimuleren en uitdagen om in beweging te blijven, nu er niet of nauwelijks gesport kan worden. De helft van de opbrengst komt ten goede van SBC, de andere helft ten goede van de Emiliusschool. Deelnemers (SBC leden, werknemers van de Emiliusschool en hun familieleden) zijn gevraagd in de periode tot Koningsdag te wandelen, hard te lopen of te fietsen. Uiteraard op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij mogen zich aanmelden via Strava en tegelijkertijd hun bekenden benaderen om zich te laten sponsoren via Go Fund Me.

Aanmelden om deel te nemen aan de actie kan! Scan de Strava QR code en meld je aan. Draagt u de actie een warm hart toe en wilt u alleen een donatie doen? Dat kan uiteraard ook. Scan hiervoor de Go Fund Me QR code. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@vvsbc.nl.

QR-Code Strava
QR-code Go Fund Me