Nico en Marcella in hun winkel (archieffoto)
Nico en Marcella in hun winkel (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Arts Tweewielers nog steeds uw Gazelle-specialist

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Al in december 2019 besloten Nico en Marcella Arts om iets meer rust voor zichzelf te gaan zoeken. Zij konden het huidige huurcontract van hun winkel aan de Kanaalstraat in Son en Breugel gedeeltelijk opzeggen, en ook diverse leveringscontracten van fietsmerken konden gestopt worden. Dit betekent dat Arts Tweewielers nu geen racefietsen en mountainbikes meer verkoopt, maar nog wel andere fietsen.

Het jaar 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar. Gelukkig konden Nico en Marcella na enkele rustige maanden weer aan het werk, en toen ontstond er een enorme run op fietsen. Dit leidde direct tot tekorten en leveringsproblemen; een trend die zich helaas ook dit seizoen voortzet. Gevolg: lange levertijden van fietsen, en onderdelen die niet leverbaar zijn.

De werkplaats van Arts Tweewielers aan de Kanaalstraat 11 is gewoon geopend zoals de klanten gewend zijn. Wel even vooraf bellen voor reparatie of onderhoud, zodat uw fiets ingepland kan worden. De winkelruimte is ook bereikbaar via de werkplaatsingang. Na de halvering van de winkelruimte is er nog steeds een winkelruimte van ruim 300 m2 over met ongewijzigd assortiment.

Het huidige assortiment fietsen bestaat uit het grootste Nederlandse fietsmerk Gazelle. Daarvan staat er altijd een ruime collectie op de winkelvloer. Van bijna alle Gazelle-fietsen is er een testmodel aanwezig, zodat u op het model waar uw voorkeur naar uitgaat kunt testrijden.

Bel voor het maken van een afspraak naar 0499-461216 of stuur een e-mail naar info@artstweewielers.nl. De actuele voorraad fietsen kunt u bekijken op de website www.artstweewielers.nl.

Nico en Marcella Arts willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen dat u hen geeft in deze bijzondere tijden die we nu met zijn allen meemaken: “Bedankt dat u als klant weer de weg heeft gevonden naar onze winkel en werkplaats’.

Tot slot wensen Nico en Marcella u een fijn fietsseizoen, en graag begroeten zij u weer in de winkel en werkplaats aan de Kanaalstraat 11 in Son en Breugel.