In dit pand wordt de New York Pizza gevestigd
In dit pand wordt de New York Pizza gevestigd Foto: MooiSonenBreugel.nl

New York Pizza binnenkort ook in Son en Breugel

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Aan de Nieuwstraat 7a komt binnenkort een vestiging van New York Pizza. Inmiddels is er al een huurcontract getekend voor vijf jaar en gaat New York Pizza nu op zoek naar een geschikte franchiseondernemer voor deze nieuwe vestiging in Son en Breugel. Zodra deze is gevonden zal de vestiging haar deuren openen.

Redacteur: Adrie Neervoort

Steffen van Dijk, directeur operations & development van New York Pizza, is trots op de nieuwe vestiging in Son en Breugel. New York Pizza opende in 1993 haar eerste restaurant in Nederland en inmiddels zijn er ruim 225 vestigingen in Nederland, waarvan er 95% bezorgdiensten leveren. Steffen: “Onze franchiseorganisatie besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Zo was het in 2012 de eerste keten in Nederland met e-bikes, en extra belangrijk is het gebruik van verse en 100% natuurlijke, verse ingrediënten, en geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen in eigen producten.”

Respect
Volgens Steffen van Dijk voelt het succes van New York Pizza op dit moment ook dubbel: “We zien tegelijkertijd veel andere (horeca)ondernemers die in de huidige omstandigheden met moeite het hoofd boven water kunnen houden. Ik heb groot respect voor de creatieve wijze waarop ook deze ondernemers hun klanten kunnen blijven bedienen.”

België en Duitsland
Naast te nieuw te openen vestiging in Son en Breugel is het streven van New York Pizza om haar groeiambitie waar te maken. Dit doen ze onder andere door de formule uit te breiden naar België en Duitsland. “We zien in beide landen veel potentieel voor onze pizza’s”, zo verklaart Steffen van Dijk de keuze voor beide landen.

Wil jij als zelfstandige franchiseondernemer aan de slag in de vestiging in Son en Breugel of in een plaats in de omgeving? Neem dan contact op met Steffen van New York Pizza via franchise@newyorkpizza.nl.