Zoek deze eieren in het centrum
Zoek deze eieren in het centrum Foto: MooiSonenBreugel

Paaseieren zoeken in het centrum van Son en Breugel

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Vanaf vandaag vrijdag 2 april kunnen jong en oud paaseieren komen zoeken in het centrum van Son en Breugel. In de omgeving van de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadhuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en de Heistraat zijn verschillende plastic paaseieren verstopt. Open het ei en je ziet direct wat je gewonnen hebt; elk ei bevat een prijs ter waarde van minimaal 10 euro.

Eieren zoeken kan tot en met zondag 4 april en voor het innen van de gewonnen prijzen kunt u na Pasen even contact opnemen met de ondernemer die de prijs mogelijk heeft gemaakt.

Dat wordt dus eieren zoeken in het centrum van Son en Breugel, maar doe het wel veilig en volgens de huidige bekende coronamaatregelen. Voor het zoeken van de eieren hoeft u de winkels niet in, want de eieren bevinden zich altijd buiten de winkels. Zoek de paaseieren en win mooie prijzen zoals een cadeaubon van 10, 15 of 25 euro een heerlijke vlaai, een lekkere fles wijn en nog veel meer leuke prijzen. Dus kijk goed rond in de eerdergenoemde straten in het centrum.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door:
Lingerie Le Net, Le Soleil bloemen, DeMooiSonenBreugelKrant, Albert Heijn, Lúva wijnen, Voor een Prikkie, De Traverse kantoor- en Boekhandel, Gall&Gall, De Soepkom, Albert Boudewijns Schoenmakerij en Lederwaren, De Groenstylist Duncan Weijers, Boutique Plein 5, Wereldwinkel, Bergmans Jeanshouse, restyle Kids, Bakkerij Dirk de Vocht, By Anne, Visage & more, Traditions kappers, Sons Bakhuys, Dott Fashion, Voor een Prikkie en café restaurant De Zwaan.

Het paaseieren zoeken is een gezamenlijk initiatief van bovenstaande ondernemers, de OVSB en DeMooiSonenBreugelKrant.

Veel plezier met het zoeken!