Afbeelding
Foto: ©demooisonenbreugelkrant

Winkel en Win-actie in het centrum van Son en Breugel

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) heeft samen met haar leden in het centrum van Son en Breugel weer een leuke actie. Vanaf donderdag 8 april maakt iedereen die een aankoop doet bij een deelnemende winkelier in het centrum van Son en Breugel kans op het terugkrijgen van het aankoopbedrag tot een maximum van 25 euro per aankoop.

Elke dag is er een winnaar en dat tot eind april, 23 dagen lang dus! De deelnemende winkeliers zijn eenvoudig te herkennen aan een kleine flyer met de kreet WINKEL EN WIN.

Wat de klant moet doen om kans te maken is een foto van de aankoopbon appen naar 06-27820889 met vermelding van zijn of haar naam. Ook kan de bon, aan de achterzijde voorzien van naam en telefoonnummer, worden gedeponeerd in de brievenbus van het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant aan de Boslaan 2a in Son en Breugel.

De winnaars worden elke woensdag bekendgemaakt in DeMooiSonenBreugelKrant. Winnen terwijl je winkelt was nog nooit zo makkelijk en leuk. Dus ga shoppen bij uw lokale winkelier, volgens de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, en maak elke dag kans op 25 euro per aankoop.