Kennismaken met hockey via Sjorssportief
Kennismaken met hockey via Sjorssportief Foto: Hockeyvereniging HTC Son

Kennismaken bij hockeyvereniging HTC Son met Sjorssportief

Algemeen sport

Son en Breugel - De eerste hockeytraining in het kader van www.sjorssportief.nl vond zaterdag 10 april plaats; een manier om goed en gratis kennis te maken met de diverse sporten in ons dorp voor de jongste jeugd. De volgende Sjors Sportief hockey trainingen worden gehouden op zaterdag 17 en 24 april, van 10.00 tot 11.00 uur.

Zit je kind in groep 3, 4, 5 of 6 en zou hij of zij graag leren hockeyen? Hockey is hartstikke gezellig en een echte teamsport. Hockey is zeker ook uitdagend. Het is een snelle sport en erg goed voor je conditie. Je leert samenwerken en samenspelen in een team en je sluit er vriendschappen.

Vanaf groep 3 is je kind al welkom en kan dan spelenderwijs onder begeleiding van ervaren train(st)ers leren hockeyen. Eerst in zestallen, daarna in achttallen en bij 10 jaar speel je in een echt elftal en ga je op het hele kunstgrasveld spelen.

Wil je dat je kind gratis kennismaakt met hockey, klik dan hier om je in te schrijven via Sjors Sportief of door een mail te sturen naar Wim. Buiten de Sjors Sportief campagne is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon op woensdagmiddag mee te komen doen. Je mag dan drie keer gratis meedoen.