De jeu de boulesbaan bij De Boerderij (archieffoto)
De jeu de boulesbaan bij De Boerderij (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Sieserolle zoekt nieuwe leden

Algemeen sport

Son en Breugel - Nu het lockdown tijdperk voorbij is (ruim 1 jaar coronatijd) is het hoog tijd om het lichaam een beetje meer te bewegen. Nu is de tijd aangebroken dat u zich aan kunt melden bij Jeu de Boules Sieserolle, een afdeling van de PVGE Son en Breugel.

De vereniging bestaat al ruim 35 jaar en is een vereniging voor zowel dames als heren. In de afgelopen periode zijn er helaas verschillende leden door hun leeftijd moeten afhaken en daarom kan de vereniging uitbreiding gebruiken.

Beheerst u de jeu de boules regels niet, dan is dat voor de andere leden geen probleem; die leggen de spelregels graag aan u uit tijdens het spel. Er wordt gespeeld op de jeu de boules banen van De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel. De speeltijden zijn onder voorbehoud op dinsdagmiddag van 13.30 - 15.30 en vrijdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur. Er wordt drie kwartier gespeeld, een half uur koffie/thee pauze en dan weer drie kwartier.

De contributie bedraagt 10 euro en u dient lid te worden van De Boerderij. U kunt rustig komen kijken of een spel meespelen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Kees Uppelschoten (06-53475208 of via de e-mail sieserolle1@gmail.com), via Gery Leenders (0499-473348 of via e-mail mjleendersarts@kpnmail) of via Leny Broeders (0499-472775 of via e-mail lenybroeders@telfort.com).