Hermien met haar prijs en de winnende foto
Hermien met haar prijs en de winnende foto Foto: Wil Feijen

Winnaars fotowedstrijd LEVgroep bekendgemaakt

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De twee winnaars van de door het Vrijwilligerssteunpunt van de LEVgroep georganiseerde fotowedstrijd, namen maandag 12 april hun prijs in ontvangst. Deze fotowedstrijd was georganiseerd om het vrijwilligerswerk extra aandacht te geven in het Nationaal Jaar van de Vrijwillige Inzet. De jury, bestaande uit Wil Feijen, Giti Entezami en Michelle Driessen, heeft zich afgelopen week gebogen over de inzendingen, waarbij men twee winnaars uitkoos.

Ze hebben niet alleen gekeken naar de technische aspecten van de foto, maar ook naar de compositie en vooral naar wat de foto uitstraalt, waarbij zij tot een unaniem oordeel kwamen. De prijsuitreiking was coronaproof: de winnaars wisten van niets en werden thuis aan de deur verrast met een cadeau en bloemen.

Plezier
De prijs voor de foto die het beste weergaf wat het plezier is van het doen van vrijwilligerswerk, ging naar Marjon Roovers. Zij had een prachtige foto ingestuurd van haar vrijwilligerswerk bij Zonhove. De foto laat goed zien dat zij zelf plezier beleeft aan het vrijwilligerswerk.

Belang
De prijs voor de foto die het beste het belang van vrijwilligerswerk weergaf, ging naar Hermien van de Ven voor haar sfeervolle foto van het Foodfestival. Een mooi evenement, waarbij door kennismaking met elkaars keuken de verbinding tussen mensen uit verschillende culturen wordt versterkt.

De winnende foto’s zijn onder andere te bewonderen bij het kantoor van DeMooiSonenBreugelkrant, bij het Vestzaktheater en op de website van LEV Son en Breugel (www.levsonenbreugel.nl).

De winnende foto van Hermien
Marion met haar prijs en de winnende foto
De winnende foto van Marion