Presentator Flip (l) die samen met Han Muller (niet op de foto) de uitzending presenteert
Presentator Flip (l) die samen met Han Muller (niet op de foto) de uitzending presenteert

‘Oh zit dat zo’ met onder andere zonnepanelen en veel water

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 14 april staan programmamakers Flip Verhagen en Han Muller stil bij onder andere de wateroverlast in de Antoon van de Venstraat, de vraagtekens rondom Koningsdag 2021 in ons dorp en de laatste stand van zaken rondom het ambitieuze project ‘Postcoderoos’ volgens de nieuwe regelgeving.

Ook zijn de presentatoren benieuwd naar de reacties over het nieuwbouwproject aan de Ruysdaelstraat. Muzikaal wordt stilgestaan bij het vinyl dat in 1972 werd uitgebracht. Mogelijk liggen er nog andere onderwerpen op de plank, dus is luisteren dé manier om achter het reilen en zeilen in ons dorp te komen.

Studiotelefoon
Met de telefoonlijn betrekken de programmamakers de inwoners ‘Covid-19 veilig’ bij hun programma’s. Maar, u wordt van harte uitgenodigd om ook te reageren op de gasten. Het telefoonnummer wat gebruikt dient te worden is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Ook nu geldt weer: stem vanaf 20.00 uur maar liefst twee uur lang af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo, Tune In of via www.radiosenb.nl (‘Luister Live-knop’).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.