Afbeelding
Foto: ©demooisonenbreugelkrant

Jouw kassabon is geld waard

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) heeft samen met haar leden in het centrum van Son en Breugel de ‘Winkel- en winactie’ uitgezet. Tot en met 30 april maakt iedereen die een aankoop doet bij een deelnemende winkelier in het centrum van Son en Breugel kans op het terugkrijgen van het aankoopbedrag tot een maximum van 25 euro per aankoop. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de flyer met ‘Winkel- en Win’.

Heb je een aankoop gedaan bij één van de winkeliers? Deponeer de kassabon, op de achterzijde voorzien van je naam en telefoonnummer, in de brievenbus van het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant, Boslaan 2a in Son en Breugel. Een foto maken van de bon kan ook: app deze dan naar 06-27820889met vermelding van je naam.


Iedere dag wordt er een winnaar getrokken en de zeven winnaars van één week worden op woensdag in DeMooiSonenBreugelKrant bekendgemaakt. Uit alle aankoopbonnen die tussen 8 en 13 april zijn ingeleverd, zijn de volgende winnaars getrokken:
Donderdag: M de Pee, waardebon van 25 euro
Vrijdag: Emmy-Ann Krike, waardebon van 25 euro
Zaterdag: M. Willemsen, waardebon van 9,58 euro
Zondag: Bernard Vogels, waardebon van 25 euro
Maandag: Roy van Kemenade, waardebon van 25 euro
Dinsdag: Joost v.d. Hoef, waardebon van 22,30 euro

De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Op woensdag 21 april worden de prijswinnaars bekendgemaakt die aankopen hebben gedaan tussen 14 en 20 april. Winnen terwijl je winkelt was nog nooit zo makkelijk en leuk. Ga shoppen bij uw lokale winkelier, volgens de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, en lever of stuur uw aankoopbon in en maak elke dag kans op 25 euro per aankoop.