De presentatoren Mario (l) en Lucy (r)
De presentatoren Mario (l) en Lucy (r) Foto: ©Radio S&B

Leerlingenvervoer en verdwijnen gemeentegids bij ‘Oh zit dat zo’

Algemeen

In de uitzending van woensdag 21 april staan programmamakers Lucy van de Wier en Mario Smulders stil bij de aanbesteding van leerlingenvervoer van kinderen uit ons dorp aan bedrijven in Zaltbommel en Gilze-Rijen. En waarom verdwijnt de gemeentegids? Een kennismaking met Jade Smith, de correspondente voor Omroep Brabant en Studio 040 in onder andere Son en Breugel, Michiel Emmerij over de palen in de kerkvloer, Jayanty Kalpoe over ‘De Zorgboom’ en Maurice Peters en Ingrid van Kronenburg van het Vestzaktheater over de vele vraagtekens rondom het dorpshuis.

Weer een boordevol, maar reuze interessant programma en misschien liggen er nog andere onderwerpen op de plank, dus is luisteren dé manier om achter het reilen en zeilen in ons dorp te komen.

Studiotelefoon
Met de studiotelefoonlijn betrekken de presentatoren de inwoners ‘Covid-19-veilig’ bij de programma’s. Uwordt van harte uitgenodigd om ook te reageren op de gasten. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Ook nu geldt weer: stem vanaf 20.00 uur maar liefst twee uur lang af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo, Tune In of via de ‘luister-live-knop’ op www.radiosenb.nl.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.