Afbeelding
Foto: ©demooisonenbreugelkrant

Verzilver je aankoopbedrag

Algemeen

Son en Breugel - Klanten die aankopen doen bij een deelnemende winkelier in het centrum van Son en Breugel maken kans op het terugkrijgen van het aankoopbedrag tot een maximum van 25 euro per aankoop. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB), die samen met haar leden in het centrum van Son en Breugel de ‘Winkel-en-winactie’ heeft uitgezet. De actie duurt nog tot en met 30 april en de deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de flyer met ‘Winkel en Win’.

Heb je een aankoop gedaan bij één van de winkeliers? Deponeer de kassabon, op de achterzijde voorzien van je naam en telefoonnummer, in de brievenbus van het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant, Boslaan 2a in Son en Breugel. Een foto maken van de bon kan ook: app deze dan naar 06-27820889 met vermelding van je naam.

Iedere dag wordt er een winnaar getrokken en de zeven winnaars van één week worden op woensdag in DeMooiSonenBreugelKrant bekendgemaakt. Uit alle aankoopbonnen die tussen 14 en 19 april zijn ingeleverd, zijn de volgende winnaars getrokken:
Dinsdag 13 april: Paul van Rooij waardebon van € 25,00
Woensdag 14 april: Eduard Thijssen waardebon van € 23,94
Donderdag 15 april: Monique Brans waardebon van € 25,00
Vrijdag 16 april: Monique Hoevenaars waardebon van € 25,00
Zaterdag 17 april: Nelly Kerkhof waardebon van € 15,00
Zondag 18 april: Peggy Valkenburg waardebon van € 17,50
(weekwinnaar gekozen uit alle bonnen in de week)
Maandag 19 april: Sjef van Munster: waardebon van € 25,00
De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Op woensdag 28 april worden de prijswinnaars bekendgemaakt die aankopen hebben gedaan tussen 20 en 26 april. Winnen terwijl je winkelt was nog nooit zo makkelijk en leuk. Ga shoppen bij uw lokale winkelier, volgens de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, en lever of stuur uw aankoopbon in en maak elke dag kans op 25 euro per aankoop.