Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel.nl

Donaties verdubbeld bij actie ‘Blijf in beweging’

Algemeen sport

Son en Breugel - In totaal zijn er afgelopen week 498 kilometers, gewandeld, gefietst en hardgelopen. Daarmee komt het totaal uit op 5489 kilometer. Deze week een eervolle vermelding voor de teamleden van de JO9-1 en JO9-2, welke gezamenlijk deze actie hebben ondersteund en allemaal 5 kilometer hebben hardgelopen onder begeleiding van hun trainers.

Het aantal deelnemers is afgelopen week fors gestegen, SBC blijft uiteraard op zoek naar meer actieve deelnemers. Wil je actief bezig zijn voor jezelf en het goede doel? Dan is dit je kans. Het is laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk.

De opgehaalde sponsorgelden zijn deze week bijna verdubbeld, het ingezamelde bedrag staat inmiddels op 1.439 euro. Mocht je niet actief kunnen deelnemen, maar wil je deze actie wel een warm hart toedragen? Dan kun je een vrijwillige bijdrage doen via https://nl.gofundme.com/f/blijf-in-beweging. Aanmelden om deel te nemen aan de actie kan! Scan de Strava QR code en meld je aan. Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@vvsbc.nl.

QR-Code Strava
QR-code Go Fund Me