Er wordt een andere invulling gegeven aan de Samenloop (archieffoto SamenLoop voor Hoop in 2016)
Er wordt een andere invulling gegeven aan de Samenloop (archieffoto SamenLoop voor Hoop in 2016) Foto: Adrie Neervoort

Kernteam Samenloop gaat op reis naar een nieuwe bestemming

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Vanavond, 3 mei, heeft het voormalig kernteam van Samenloop Son en Breugel, online haar commissieleden, teamcaptains, sponsoren en ambassadeurs ingelicht over het resultaat van hun bezinningsperiode. 

Patrick Wijns, voorzitter van het voormalig kernteam Samenloop Son en Breugel: “In onze laatste vergadering overheerste het gevoel dat de ontstane situatie voornamelijk onze (oud)kankerpatiënten hard heeft geraakt. Ook de teams die zich met hart en ziel hebben ingezet om geld in te zamelen voor KWF en ons te helpen om een fantastisch evenement te organiseren, willen we niet in de kou laten staan. We hebben als kernteam een unaniem en belangrijk besluit genomen om ons de komende tijd te richten op de organisatie van een indrukwekkend nieuw evenement voor jong en oud met voor ieder wat wils, met kanker als centrale thema.”

De komende maanden worden gebruikt om een nieuw programma samen te stellen. Om in de huidige corona termen te blijven: deze reis is onverwachts geannuleerd, we gaan op zoek naar een nieuwe bestemming. Het doel van de reis blijft wel hetzelfde: aandacht en bewustwording en bespreekbaar maken van kanker door geld in te zamelen voor het goede doel. Maar vooral ook om de (oud)kankerpatiënten te omarmen, te steunen en een hart onder de riem te steken in saamhorigheid. De teams, sponsoren en ambassadeurs betrekken we bij de bestemming van onze nieuwe reis.

Het kernteam heeft vertrouwen in het creatieve, organisatorische en empathische vermogen van Son en Breugel. Samen met oude en nieuwe vrijwilligers(organisaties) willen we in 2022 een fantastisch statement maken. Wie doet er mee?

Belangstellenden kunnen zich schriftelijk of persoonlijk melden via samenvoorhoopsonenbreugel@gmail.com of bij een van de kernteamleden.

In een persoonlijk interview gaan voorzitter Patrick en de twee initiatiefneemsters van de eerste editie van Samenloop Son en Breugel 2016 Ingrid van Kronenburg en Ellen van der Vleuten verder in op ‘de reis naar een nieuwe bestemming’. Dit interview kunt u in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 5 mei lezen.