Redacteur Maury Senden
Redacteur Maury Senden Foto: Wil Feijen

Even voorstellen: Maury Senden

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Hallo, ik ben Maury Senden, 25 jaar, en ik woon al mijn hele leven in Son en Breugel. Oké, ik ben ook even weggeweest naar Amsterdam en Hilversum voor school, maar ik ben altijd weer teruggekomen naar dit mooie dorp. Enthousiasme ontbreekt dan ook niet om in deze krant te mogen schrijven over en voor de inwoners van Son en Breugel. Kleine of grote verhalen, dat is het mooie, die zijn er allebei.

Ik heb International Media & Entertainment gestudeerd en heb mij daarna specifiek gericht op contentcreatie. Dat zegt je misschien niet veel, maar het is alles wat je ziet op tv, social media en in deze krant. Ik maak dus alle content, van onder andere foto’s, video’s, social media-posts, maar ik schrijf ook graag teksten voor artikelen en blogs. Dit combineer ik met het sporten bij SonSport, waar ik alles van me af kan laten zakken en me helemaal kan focussen op mezelf.

Daarnaast ben ik ook vaak te vinden in een concertzaal, theater, pretpark of bioscoop. Het is heerlijk om even een andere wereld in wandelen om te zien hoe het daar is. Ik schrijf ook voor een dierenwelzijn-website, waar ik aandacht geef aan het milieu en dieren, en die aandacht verdienen ze zeker. Als ik nog wat tijd overhoud, ben ik bezig met een patisseriecursus, of bak ik gewoon een taart voor vrienden en familie.

Heb je een onderwerp waarvan je denkt dat het interessant is om in deze krant over te schrijven, schroom dan niet om contact op te nemen met mij. Ik sta open voor alle suggesties. Reacties kun je sturen naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl.